Novosti

28. Tradicionalni teniski turnir Veterani i prijatelji “Oluja 2023”

Dana 2.-3. rujna 2023. godine u organizaciji UŠR “Veteran 91” održan je 28. Tradicionalni teniski turnir Veterani i prijatelji “Oluja 2023.”. Turnir je održan na teniskim terenima ŠRC Trnje u Zagrebu, uz potporu MHB, a u spomen na sve poginule i umrle hrvatske branitelje i u spomen na vojno-redarstvenu operaciju Oluja.
Suorganizatori turnira bili su Hrvatska unija tenisača i DŠR Trnje. U organizacijskom odboru turnira bili su Allen Bartoš, Mario Sačer, Ivan Drčelić i Damir Matijašec. Voditelj turnira bio je Damir Matijašec.
Natjecatelji su se natjecali u dvije kategorije, ženski i muški parovi.
Ženski parovi rezultati: 1. Brana Resanović-Dubravka Trčak; 2. Zrinka Bojanić-Lidija Balija; 3. Dijana Babić-Slavica Bajić; 4. Roberta Bratović-Koraljka Ikšić
Muški parovi rezultati: 1. Ninoslav Samac-Andrija Vukadin; 2. Daniel Stjepanović-Davor Soldo; 3. Dubravko Flegar-Krešimir Flegar; 4. Luka Jerković-Davor Glavaš.

Ovaj projekat prijavljen je Ministarstvu turizma i sporta kao nacionalnom koordinatoru Europskog tjedna sporta, čime se želi motivirati građane da pronađu sport odnosno vrstu rekreacije koja najbolje odgovara njihovim interesima, mogućnostima i potrebama, ali i da ostanu aktivni tijekom cijele godine. Nakon prijave naše događanje bilo je i ostalo vidljivo na interaktivnoj karti Hrvatske kao i na globalnoj karti cijele Europe objavljene na službenoj stranici Europske komisije. -više ovdje-

Show More

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button