Mjesec: rujan 2024.

  • 29. Tradicionalni teniski turnir Veterani i prijatelji “Oluja 2024.”

    Dana 8. rujna 2024. godine u organizaciji UŠR “Veteran 91” održan je 29. Tradicionalni teniski turnir Veterani i prijatelji “Oluja 2024.”. Turnir je održan na teniskim terenima ŠRC Trnje u Zagrebu, uz potporu MHB, a u spomen na sve poginule i umrle hrvatske branitelje i u spomen na vojno-redarstvenu operaciju Oluja. Suorganizatori turnira bili su Hrvatska unija tenisača i DŠR Trnje. U organizacijskom odboru turnira bili su  Mario Sačer, Srečko Dupor, Ivan Drčelić i Damir Matijašec. Voditelj turnira bio je Damir Matijašec. Natjecatelji su se natjecali u dvije kategorije, ženski i muški parovi.

  • BAZEN UTRINE

    Na bazenu u Utrinama članovi Udruge samo uz predočenje članske iskaznice imaju na korištenje dvije plivačke staze ponedjeljkom srijedom  od 10 – 11 sati a petkom od 10-11 sati.

  • Šahovska liga “Hrvatski branitelj 2024.”

    Održana je podjela medalja i pehara povodom završetka 6-to mjesečnog šahovskog Serijala koji je u sklopu Šahovske lige “Hrvatski branitelj 2024.” i povodom Dana branitelja Dubrave. Šahovski serijal održava se tijekom cijele kalendarske godine (srijedom i nedjeljom). Krajem godine ponovno će se dijeliti pehari i medalje najboljim pojedincima šahovske lige. Kroz šahovsku ligu tijekom godine nastupi preko 70 natjecatelja u šahu. Organizacijski odbor čine Ranko Livić, Siniša Režek i Mario Sačer.

Back to top button