Mjesec: listopad 2024.

  • GODIŠNJI SASTANAK S ORGANIZACIJAMA KORISNICIMA SUSTAVNIH PODRŠKI I IZOBRAZBA “RAZVIJANJE METODOLOGIJE ZA SUSTAV MJERENJA ZADOVOLJSTVA ČLANOVA I KORISNIKA”

    U organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva 14. i 15. listopada 2024. godine u dvorani Škole Narodnog zdravlja „Andrija Štampar“, Rockefellerova 4 u Zagrebu održan je godišnji sastanak s organizacijama korisnicima sustavnih podrški i izobrazba, na kojem je sudjelovao predsjednik Udruge Mario Sačer. Izobrazba je organizirana u suradnji sa ESIF Ustanovom za obrazovanje odraslih. Ovaj dvodnevni sastanak okupio je organizacije korisnice sustavnih podrški s ciljem boljeg razumijevanja i praćenja potreba svojih članova i korisnika kroz temu „Razvijanje metodologije za sustav mjerenja zadovoljstva članova i korisnika“. Na početku sastanka prisutne je pozdravila prof. dr.sc. Mirjana Kujundžić Tiljak, ravnateljica Škole narodnog zdravlja „Andrija Štampar“, te gosp. Luka Bogdan, zamjenik upraviteljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Kroz edukativni program vodila je izv. prof.dr.sc. Ines Dužević s Ekonomskog fakulteta. Procjenjujemo provedenu izobrazbu iznimno korisnim, te će zasigurno pomoći uradu Udruge.

  • Tenis turnir MIX parova “Jesen 2024.”

    Dana 5. listopada 2024. godine u organizaciji UŠR “Veteran 91” organiziran je teniski turnir MIX parova “Jesen 2024.”. Turnir je održan na teniskim terenima ŠRC Trnje na Trnju. Vrijeme nam nije bilo naklonjeno ali se uspio turnir uz kraće prekide završiti. Suorganizatori turnira bili su Hrvatska unija tenisača i DŠR Trnje.
    Rezultati: 1. Dijana Babić – Igor Bjelik; 2. Antonija Vidović – Damir Matijašić; 3. Nina Pavlović – Davor Glavaš;
    Na kraju je pehare, medalje i nagrade podijelio voditelj teniske sekcije UŠR “Veteran 91” Damir Matijašec.

  • 20. Športsko natjecanje ZUHBL PTSP RH

    Od 4. – 6. listopada 2024. godine u organizaciji Zajednice udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP Republike Hrvatske u Vodicama održano je 20. Športsko natjecanje ZUHBL PTSP RH. Natjecanje je održano u četri sportske discipline šah, pikado, stolni tenis i streljaštvo. Ukupni pobjednik igara bila je Zagrebačka županija. Natjecatelje je pozdravio predsjednik ZUHBLPTSP RH Tihomir Treščec, predstavnik Ministarstva hrvatskih branitelja, gospodin Željko Motik, v.d. ravnatelja Uprave za pravne i stambene poslove te gosp. Mario Sačer, predsjednik Udruge za sport i rekreaciju „Veteran 91“. Moderator skupa bio je Mario Sačer, a i voditelj streljaštva. UŠR “Veteran 91” bila je partner u tom projektu.

  • TJELESNE AKTIVNOSTI ZA OSOBE STARIJE ŽIVOTNE DOBI

    Dana 4. listopada 2024. godine na 20. Športskom natjecanju hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Republike Hrvatske “Vodice 2024.” održana je radionica na temu TJELESNE AKTIVNOSTI ZA OSOBE STARIJE ŽIVOTNE DOBI. Predavač Mario Sačer je upoznao prisutne koliko je važna rekreacija branitelja koji su večina starije dobi ali i mlađih populacija.

  • Održano 32. hodočašće hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Mariju Bistricu

    Već tradicionalno u Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici održano je hodočašće Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja. Ove godine je to 32. hodočašće, a održano je 06. listopada 2024. godine. Na hodočašću su sudjelovali i članovi Udruge, ali i članovi njihovih obitelji iz Republike Hrvatske. Program je započeo pobožnošću Križnog puta, a potom je na otvorenom prostoru crkve bl. Alojzija Stepinca služena sveta misa koju je predvodio vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj, biskup Jure Bogdan.

Back to top button